Orapi Nordic Oy Ab

Orapi Nordic Oy Ab on osa kansainvälistä Orapi Group -konsernia. Orapi kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia tuotteita teollisuuden kunnossapitoon ja tuotantoon. Lisäksi Orapi on merkittävä elintarviketeollisuuden kunnossapitotuotteiden valmistaja.

 

Yhtiön pääkonttori sekä tutkimus- ja tuotekehitysosasto sijaitsevat Lyonissa, Ranskassa. Tuotteiden valmistus on myös keskitetty Ranskaan, mutta tuotantoa on lisäksi Englannissa, Yhdysvalloissa, Singaporessa, Malesiassa ja Kanadassa. Oma tuotekehitys, laadunvalvonta ja tuotanto takaavat korkealuokkaiset tuotteet. Tästä on osoituksena mm. ISO 9001 ja ISO 14001 laatujärjestelmät, sekä lukuisat hyväksynnät esim. auto-, laiva-, lentokone-, avaruus- ja elektroniikkateollisuudessa.

 

Tällä hetkellä Orapi Nordic Oy Ab:llä työskentelee Suomessa yli 30 henkilöä, joista yli 20 työskentelee myyjinä ympäri Suomea. Henkilökunnan jatkuva koulutus, innovatiiviset tuotteet sekä henkilökohtainen myyntityö ovat tärkeimmät syyt yrityksen vahvaan asemaan Suomen markkinoilla.

 

ORAPI NORDIC OY AB

Kivipyykintie 10, 01260 Vantaa FINLAND   |   Tel. +358 (0)9 894 6430

sales-finland[at]orapi.com   |   www.orapinordic.net   |   Y-tunnus 1754659-5

 

Copyright 2021 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved

 

Seuraa meitä