ORASOLV A  |  4568A4

Rengjøring for næringsmiddelindustrien

Hurtigdunstende rengjøringsmiddel som ikke etterlater rester og som tilfredsstiller næringsmiddelindustriens krav for tilfeldig kontakt med matvarer. Vannløselig, fargeløs og luktfri. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

SDI NEW  |  4504A5

Flammesikker avfetting

Ekstremt kraftig avfettingsmiddel for industrielle applikasjoner. Løser effektivt opp fett, olje, syntetiske væsker, sot, lær, tjære, lim, blekk, inngrodde urenheter etc. Avdunster raskt og etterlater en tørr og ren overflate. Flammesikker og fargeløs.

 

PRODUKTBLAD

 

NDI  |  4507A4

Tørr rengjøring av overflater

Beregnet for rengjøring og klargjøring av overflater som skal males eller limes. Den har en veldig rask fordamping. Etterlater en ren og tørr overflate uten rester. Rengjør alle typer metaller.

 

PRODUKTBLAD

 

BRILLINOX  |  4586A4

Rengjøring for rustfritt stål

Rengjør effektivt rustfrie stålflater og gir samtidig overflatene en strålende glans. Etterlater en tynn avvisende hinne som beskytter mot urenheter, fukt og fingeravtrykk. Utmerket for rengjøring og behandling av børstet rustfritt stål. INS-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

ORANGE SOLVENT  |  4550A4

Sitrusoljebasert avfetting

Konsentrert avfettningsmiddel basert på naturlige oljer fra sitrusfrukter. Rengjør og fjerner effektivt olje, tjære, sot, asfalt, salt etc. Benyttes for rengjøring av alle typer av maskiner, motorer, tanker, deler etc.

 

PRODUKTBLAD

 

REDUCE AL  |  4799A2

Næringsmiddelgodkjendt rustolje

Rustolje for næringsmiddelindustrien som tilfredsstiller kravene for kontakt med næringsmiddel. Den har gode krypende og penetrerende egenskaper og løser rust og oksidasjon meget effektivt. Produktet har fuktdrivende, beskyttende og smørende egenskaper. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

REDUCE 4  |  4800A5

Hurtigvirkende kraftig rustolje

Svært hurtigvirkende og gjennomtrengende rustolje som løser, rengjør, driver ut fukt og har smørende egenskaper. Kan med fordel benyttes til demontering av hardt fastrustede deler uten å skade gjengene. Legger igjen en fet beskyttende oljefilm.

 

PRODUKTBLAD

 

DEGRILUB  |  4801A4

Rustløser olje

Veldig effektivt rustløser olje med svært rask gjennomtrengende evne. Oljen har gode smøreegenskaper. Hurtigvirkende produkt som løser opp, renser og etterlater  en fet beskyttende film.

 

PRODUKTBLAD

 

FILDUC  |  4859A4

Universal skjæreveske

En slitesterk skjæreveske for krevende bearbeiding av alle typer stål og rustfritt (ikke kopper og kopperlegeringer). Kjøler, smører og beskytter mot korrosjon. Inneholder korrosjonsbeskyttelse tilsetningsstoffer.

 

PRODUKTBLAD

 

FILDUC BIO  |  4912A4

Miljøtilpasset skjæreolje

Biologisk nedbrytbar skjæreolje for boring, gjenging og saging etc. Benyttes til krevende bearbeiding i alle typer materialer, også syrefast stål. Utrolig bra smørende egenskaper og bra vedheft.

 

PRODUKTBLAD

 

MOLYSPRAY  |  4700A4

Tørrsmøremiddel basert på MoS2

Molybden-disulfidbasert tørrsmøremiddel for lett maskinelt utstyr. Kan benyttes til å grunne og behandle maskindeler før sammensetting. Forenkler både montering og demontering av deler.

 

PRODUKTBLAD

 

GRAPHENE  |  4702A4

Grafittbasert tørrsmøremiddel

Grafittbasert væske som tørker når det kommer i kontakt med oksygen. Den omdannes til en tørr film som er svært motstandsdyktig mot friksjon. Ideell for overflater som kan bli utsatt for høye temperaturer eller i ekstremt støvete omgivelser.

 

PRODUKTBLAD

 

ORAFLON  |  4705A4

Fargeløst teflon smøremiddel

Høyteknologisk teflonsmøremiddel på syntetbasis som sikrer langvarig smøring med en sterk smørefilm. Produktet har ekstrem vedheft og laveste kjente friksjonskoeffisient.

 

PRODUKTBLAD

 

ORAFLON AL  |  4707A4/4707A8

Teflon-basert universalsmøremiddel for næringsmiddelindustrien

Næringsmiddelgodkjendt syntetisk smøremiddel, forsterket med micronisert PTFE (teflon). Oljen tåler ekstreme trykk (EP tilsats), har utmerkede penetreringsegenskaper og gir en langtidsvirkende tynn smørefilm som ikke drar til seg støv. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

WR+  |  4805A4/4805A8

Multifunksjonsolje

Rengjør og smører alle slags mekaniske deler. Beskytter mot rust og korrosjon. Fuktdrivende. Løsner effektivt fastrustne deler. Forebygger driftsfeil på elektriske system.

 

PRODUKTBLAD

 

BRAKE CLEANER  |  4516A4

Bremserens

Meget effektiv, hurtigdunstende rengjøring og avfetting for proffesjonelt bruk. Rengjør bremser, sylindrer, lagre, mekaniske deler, elektronik etc. Avdunster helt og etterlater ingen rester.

 

PRODUKTBLAD

 

SUPER CLEANER  |  150-111

Høyeffektiv avfetting

Høyeffektivt avfettingsmiddel for rengjøring av bl.a. brems og motordeler. Oppløser raskt de fleste oljer, fett, voks, tjære, bitumen, silikoner og harpiks. Fordamper raskt og etterlater en ren og tørr overflate.

 

PRODUKTBLAD

 

FINE 121  |  4810A4

Smøreoljespray basert på hvit vaselin

Tynn CODEX mineralolje basert på hvit vaselin for smøring av alle typer av mekaniske deler, også finmekanikk. Oljen rengjør, penetrerer og smører umiddelbart. Fyller kravene for bruk innen næringsmiddelndustrien. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

TEFLON DRY  |  4701A4

PTFE-basert tørrsmøremiddel

Etterlater en oljefri og ufarget smørefilm som avviser fukt og forhindrer vedheft. Kan benyttes på metall, plast, glass, lær etc. Beskytter også mot oksidering og korrosjon.

 

PRODUKTBLAD

 

SILAL  |  4812A4

Næringsmiddelgodkjendt silikonolje

Luktfri, fargeløs og ren silikonolje utviklet for næringsmiddelindustrien. Vann- og varmebestandig. Kan benyttes til smøring av kjeder, konvajerbaner, mekaniske deler, glideflater, glideskinner etc. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

CTSI  |  4809A4

Silikonolje

Fargeløs silikonolje med høy viskositet. Gir en effektiv utendørs beskyttelse, tiltrekker ikke støv og urenheter og gir ingen misfarging på overflaten. Produktet smører og beskytter låser, hengsler, kjeder, valser, glideflater og overflater som er utsatt for fuktighet.

 

PRODUKTBLAD

 

CB 6  |  4806A4

Syntetisk kjedeolje

Ren og fargeløs syntetisk olje spesielt utviklet for kjeder og konvajerbaner utsatt for høye temperaturer og skitne omgivelser. CB6 er også effektiv for smøring av lager og mekaniske deler.

 

PRODUKTBLAD

 

CHAIN LUBE  |  150-980

Kjede/wireolje

En universalolje laget av ren olje og tilsetninger som er USDA H-1 klassifisert. 100 % vanntett, luktfri og ikke giftig. Gir en full beskyttelse mot rust og korrosjon. For smøring av kjeder, wirer, kabler, glideflater, hengsler etc.

 

PRODUKTBLAD

 

TAR SPRAY  |  150-899

Tjærespray

Tjærebasert aerosol som smører gjengene og effektivt hindrer korrosjon og fastskjæring av metaller. For langvarig beskyttelse av feks. bilens understell, hjulbolter, fjærdeler, maskindeler i industrien etc.

 

PRODUKTBLAD

 

CT 609  |  4609A4/4609A8

Smørefett for næringsmiddelindustrien

Høyteknologisk smørefett som kan være i tilfeldig kontakt med mat. Kan brukes på finmekaniske deler, tannhjul, veivakslinger, glideflater, former etc. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

CT FLON AL  |  4618A4

Teflonbasert smørefett for næringsmiddelindustrien

Høyt ytende næringsmiddeltilpasset smørefett med Teflon som kan benyttes både for finmekanisk og krevende smøring. Beskytter mot oksidasjon, korrosjon og reduserer slitasje. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

CT FLON  |  4607A4

Teflonbasert universalfett

Universalfett utviklet for både finmekanisk og krevende smøring. Fettets sammensetning med bl.a. Teflon gir en mer motstandsdyktig smørefilm enn tradisjonelle smøremidler og forlenger smøreintervallene.

 

PRODUKTBLAD

 

WSA  |  4605A4

Offshore-grease

Høykvalitets universalfett som tåler høye trykk og kan benyttes i svært aggressive miljø. Vaskes ikke ut av vann, saltvann, kjemikalier eller damp. Godkjendt innen flyindustrien og marinen.

 

PRODUKTBLAD

 

ANTIPERL ECO  |  4808A4

Miljøtilpasset sveisespray

Biologisk nedbrytbar sveisespray. Forhindrer at sveisesprut fester seg på metalloverflaten. Økonomisk, flammesikker, løsningsmiddel- og silikonfri.

 

PRODUKTBLAD

 

NZA MARINE  |  4653A4

Kaldgalvanisering

Antirust-coating/kaldgalvanisering med meget lang og god holdbarhet. Den beskytter metaller mot de mest krevende forhold, slik som saltvann, korrosive miljø, dårlig vær etc. Produktet tørker raskt og etterlater en grå blank coating som er overmalbar. Inneholder >99 % zink.

 

PRODUKTBLAD

 

GALVA EXPRESS  |  4699A4

Hurtigtørkende kaldgalvanisering

Produktet gir en utmerket beskyttelse mot korrosjon. Passer til alle metalloverflater. Produktet tørker raskt, og etterlater  en skinnende grå overflate som kan overmales. Basert på aluminium og sink.

 

PRODUKTBLAD

 

PROTOR SG 100  |  4804A4

Rusthemmer for maskindeler

Produktet etterlater en tynn rød film av fett med gode korrosjonsbeskyttende egenskaper. Anbefales for bruk bl.a. for maskiner, maskindeler, former etc. som ikke brukes over lengre tid.

 

PRODUKTBLAD

 

PROTOR BITUM  |  47272A4

Bitumen spray

Vann og værbestandig bitumen spray. Tetter og reparerer lekkasjer og sprekker og beskytter metalloverflater mot korrosjon. Fester seg til alle type materialer og tørker raskt. Fleksibel ved alle temperaturer.

 

PRODUKTBLAD

 

TM 900S  |  4600A4

Kobberbasert antiskjærepasta

Brukes til smøring av gjenger og materialer under montering som bør være lett å demontere. Produktet hindrer skjæring av gjenger. Forenkler demontering selv etter flere år. Temperaturområde -40°C...+1100°C (tørr smøring).

 

PRODUKTBLAD

 

NET DEX  |  4501A4

Elektrospray/elektronikk rengjøring

Hurtigdunstende rengjøringsmiddel for elektrisk utstyr og elektroniske komponenter som feks. elektriske kontakter, potensiometre, tastatur, releer, etc.

 

PRODUKTBLAD

 

NETFLUX  |  45163A4

Elektronikkrengjøring

Effektivt, hurtigfordampende løsningsmiddel for rengjøring av elektriske og elektroniske komponenter. Fjerner raskt og effektivt smuss og skitt fra kretskort og annen elektronikk.

 

PRODUKTBLAD

 

A 90H  |  4508A4

Flammesikker avfetting for elektrisk utstyr

En tørr avfetting med høgt sikkerhetsnivå. Produktet kan benyttes under drift av elektriske maskiner. Produktet størkner ikke, avdunster hurtigt. Kan benyttes på de fleste plaster.

 

PRODUKTBLAD

 

BELT GRIP  |  4953A4

Remspray

Belt Grip forbedrer vedheft av belter og reduserer slitasje og dermed forlenger livslengden til dem. Inneholder ingen klorerte løsemiddel.

 

PRODUKTBLAD

 

NET ECRAN  |  4502A4

Antistatisk glassrengjøring

Antistatisk rengjøring for alle typer glassoverflater, plasma- og LCD-skjermer samt plast- og gummimaterialer. Produktet skader ikke syntetisk materiale som brukes på datamaskiner.

 

PRODUKTBLAD

 

NET MOUSS  |  45002A4

Næringsmiddelgodkjendt rengjøring skum

Rengjøring skum med behagelig duft for rengjøring, avfetting og polering av alle harde overflater. Fjerner lett smuss og etterlater en skinnende og antistatisk overflate. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

SOUFFLEUR 2  |  49502A4

Luftspray

Sterk og effektiv trykkluft spray for tørking og fjerning av støv fra følsomt elektronisk, finmekanisk og optisk utstyr. Produktet er rent og tørt.

 

PRODUKTBLAD

 

GIVREUR 2  |  49512A4

Kjølespray

Effektivt og raskt kjølemiddel for å kjøle ned, finne feil og forstyrrelser i elektroniske komponenter, diagrammer, termostater etc. Produktet fjerner også tyggegummi fra tekstiler.

 

PRODUKTBLAD

 

LEAK DETECTOR  |  4952A4

Lekkasjespray

Miljøvennlig, biologisk nedbrytbart lekkasjespray. Lokaliserer raskt og effektivt alle typer lekkasjer, selv de minste. Kan brukes for alle gassrør.

 

PRODUKTBLAD

 

DECAPANT  |  4585A4

Graffitifjerner

Rask og effektiv graffiti remover som fjerner de fleste typer maling, klistremerker og limrester. Fjerner også filttip og kulepenn, leppestift, stift, fett etc. Kan brukes på de fleste overflater.

 

PRODUKTBLAD

 

CRYSTAL FOAM  |  4506A4

Glassrengjøringsskum

Crystal Foam rengjør effektivt glass, speil, vinduer, plast samt malte og lakkerte overflater. Tar bort smuss, fett, sot, fingeravtrykk, insekts rester etc. Utmerket for rengjøring av tørre gummideler.

 

PRODUKTBLAD

 

LUBEX  |  150-001

Lås og våpenolje

Høy kvalitet PTFE-basert lås og våpenolje. Lubex smører og renser låser, våpen og finmekaniske deler. Produktet gir god korrosjonsbeskyttelse som sikrer drift selv i fuktige miljøer.

 

PRODUKTBLAD

 

DRY SHINE  |  4593A3

Rengjøring og polish uten vann

Eksklusivt rengjøringsmiddel og polish uten bruk av vann. Fjerner effektivt fett, asfalt, diesel søl, insekter, fugleskitt, tørkede flekker etc. Brukes på alle harde overflater. Inneholder rikelig med carnauba voks, som gir en høyglans overflate og langvarig beskyttelse.

 

PRODUKTBLAD

 

GLUESPRAY  |  4477A4

Limspray

Lim i aerosol som limer umiddelbart, men tillater reposisjonering av limte elementer. Limer de fleste typer av gummi, plast, papir, folie, kork, tre, fotografier, stoff og andre interiør materialer.

 

PRODUKTBLAD

 

HEAVY DUTY GLUESPRAY  |  UM8030

Limspray for krevende bruksområder

Sterkt lim for krevende permanent liming. Ideelt for dekorasjonsateileer, møbel-, gulv- og bilindustri. Passer for plast, aluminium, luftrengjøringsfilter og liming av tettninger osv på tak, vegger, rør etc. Boksen har en ventil som kan justere limbredden.

 

PRODUKTBLAD

 

DECOLETIK  |  45164A4

Etiketterfjerner

Hurtigfordampende løsningsmiddel for effektiv fjerning av etiketter. Fjerner etikettlim raskt, noe som gjør det enkelt å fjerne plast- og papiretiketter uten å etterlate rester. NSF-sertifisert.

 

PRODUKTBLAD

 

 

 

ORAPI NORGE NUF

Postbox 1573, 4688 Kristiansand NORGE

Tel. +47 33 36 60 00   |   Fax +47 33 36 60 08

kundeservice[at]orapi.no   |   www.orapi.no   |   Org nr 995 623 021

Copyright 2022 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved