BOLDAIR DEODORISING GEL  |  PV11661001

Luktborttagare med fräsch marin doft

Långverkande luktborttagare i fast geléform med fräsch marin doft. Fungerar genom att avdunsta aktiva destruktiva luktämnen som förstör luktande molekyler som svävar fritt i luften. Räcker upp till 8 veckor.

 

PRODUKTBLAD

 

BOLDAIR DEODORISING GEL  |  PV56013102

Luktborttagare med fräsch doft av grönt te & Aloe Vera

Långverkande luktborttagare i fast geléform med fräsch doft av grönt te & Aloe Vera. Fungerar genom att avdunsta aktiva destruktiva luktämnen som förstör luktande molekyler som svävar fritt i luften. Räcker upp till 8 veckor.

 

PRODUKTBLAD

 

BOLDAIR DEODORISING GEL  |  PV56013201

Luktborttagare med doft av bomullsblomma

Långverkande luktborttagare i fast geléform med behaglig doft av bomullsblomma. Fungerar genom att avdunsta aktiva destruktiva luktämnen som förstör luktande molekyler som svävar fritt i luften. Räcker upp till 8 veckor.

 

PRODUKTBLAD

 

BOLDAIR DEODORISING GEL  |  PV56075101

Luktborttagare med apelsinblomsdoft

Långverkande luktborttagare i fast geléform med behaglig apelsinblomsdoft. Fungerar genom att avdunsta aktiva destruktiva luktämnen som förstör luktande molekyler som svävar fritt i luften. Räcker upp till 8 veckor.

 

PRODUKTBLAD

 

BOLDAIR DEODORISING GEL  |  PV56076201

Luktborttagare med fräsch citrondoft

Långverkande luktborttagare i fast geléform med fräsch citrondoft. Fungerar genom att avdunsta aktiva destruktiva luktämnen som förstör luktande molekyler som svävar fritt i luften. Räcker upp till 8 veckor.

 

PRODUKTBLAD

 

BOLDAIR DEODORISING GEL  |  PV56076301

Luktborttagare med doft av ambraträd

Långverkande luktborttagare i fast geléform med behaglig doft av ambraträd. Fungerar genom att avdunsta aktiva destruktiva luktämnen som förstör luktande molekyler som svävar fritt i luften. Räcker upp till 8 veckor.

 

PRODUKTBLAD

 

BOLDAIR DEODORISING GEL  |  PV56078001

Luktborttagare, oparfymerad

Långverkande luktborttagare i fast geléform som inte innehåller doftämnen. Fungerar genom att avdunsta aktiva destruktiva luktämnen som förstör luktande molekyler som svävar fritt i luften. Räcker upp till 8 veckor.

 

PRODUKTBLAD

 

BOLDAIR AEROSOL  |  PV56070601

Luktborttagare för professionellt bruk

Kraftfull luktborttagare för att fräscha upp stora utrymmen. Absorberar, neutraliserar och avlägsnar omedelbart obehagliga lukter. Professionellt formulerad för att säkerställa en spray som inte fuktar ytor.

 

PRODUKTBLAD

 

 

ORAPI NORDIC AB

Stenrösvägen 10, 01260 Vanda FINLAND

Tel. +46 (0)18 50 60 10  |  info[at]orapi.se  |  www.orapi.se

VAT Nr. SE 516403-253301

 

Copyright 2023 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved

 

Följ oss