ORANET B1  |  2515

Sterkt konsentrert rengjøringsmiddel

Svært kraftig rengjøringsmiddel for biler, lastebiler, gravemaskiner, felger, presseninger etc. Oranet B1 er et universalmiddel for industrielt bruk. Effektiv på fett, olje og sot. Kan benyttes til rengjøring av maskiner, maskindeler, industrigulv etc.

 

PRODUKTBLAD

 

SUPERCLEAN  |  4113

Kombinert shampo/avfetting

Effektiv vannbasert og alkalisk rengjøring for bil, lastebil, båt, maskiner og gulv. Superclean er aluminium safe dvs den misfarger ikke aluminium. Superclean kan benyttes i lavtrykksystemer, i høytrykk og skumsystemer.

 

PRODUKTBLAD

 

PETRO-SOLVENT  |  8123

Høyeffektiv kaldavfettning

Hurtigseparerende kaldavfetting for alle typer avfetting som f.eks tjære- og asfaltfjerning, motorvask, maskindeler. Produktet løser også asfaltlim. Kan også benyttes som delevaskemiddel der det montert avtrekk over vaskemaskinen.

 

PRODUKTBLAD

 

MICRO 2000  |  8133

Mikroemulsjon

En effektiv kombinert såpe/avfetting (mikroemulsjon) som fjerner skitt, trafikkfilm, salt og olje fra bilen, bussen, lastebilen eller entrepenørmaskinen. Idell til vask av alle typer kjøretøy, maskiner og motorer, Micro 2000 er trygg å bruke og vil ikke skade lakken selv om den skulle tørke inn.

 

PRODUKTBLAD

 

ORANGE SOLVENT  |  2550

Sitrusoljebasert avfetting

Konsentrert avfettningsmiddel basert på naturlige oljer fra sitrusfrukter. Rengjør og fjerner effektivt olje, tjære, sot, asfalt, salt etc. Benyttes for rengjøring av alle typer av maskiner, motorer, tanker, gulv etc.

 

PRODUKTBLAD

 

NMX UNIVERSAL  |  01-835

Konsentrert alkalisk industrirengjøringsmiddel

Alkalisk industriell rengjøringsmiddel med bredt bruksområde. Fri fra sterke lukter og petrokjemiske løsemidler. Fjernet effektivt fett, olje, sot, polymer, harpiks, etc.

 

PRODUKTBLAD

 

BRAKE CLEANER  |  10-95

Hurtigdunstende rengjøring/avfetting

Kraftfull, effektiv og svært hurtigfordampende rengjøringsveske som avdunster helt fra materialet og etterlater en ren overflate uten noen restprodukter. Benyttes for rengjøring av bremser, sylindrer, lager og andre mekaniske deler, elektronikk, overflaterengjøring, avfetting etc.

 

PRODUKTBLAD

 

ORASCALE |  2962

Betong- og rustvask

Rengjøringsmiddel/syrevask for fjerning av kalk, betongsøl og betonglim, rust, melkefett etc. Fjerner forsteininger i rørsystem, smuss og kalk fra fliser og teglstein, betonglim og kalk før maling av betongulv/vegger, rustvask og blåning på metall etc.

 

PRODUKTBLAD

 

ALUCLEAN |  22560025

Aluminium Cleaner

Aluclean er spesielt egnet for rengjøring av aluminium og rustfritt stål på alle kjøretøy, aluminiumsfelger, aluminiumsbåter og der som man vil ha en blankere overflate og fjerne oksidbelegg. Aluclean brukes til å fjerne oksidering.

 

PRODUKTBLAD

 

RETOX FR 4 |  25410025

Kraftfig syrevask

Syrevask til fjerning av betong og avsetninger som er vanskelig å fjerne med tradisjonelle middel. Produktet blanker også syrefast stål og kan med fordel brukes til dette.

 

PRODUKTBLAD

 

RAPSODY 1 |  34730

Slippmiddel for asfalt og bitumen

Miljøvennlig slippmiddel for asfalt og bitumen i utleggsmaskiner. Produktet kan brukes på alle overflater som kommer i kontakt med asfalten der man vil lette rengjøringen.

 

PRODUKTBLAD

 

FOAMCLEAN MEGAKRAFT |  B3870

Sterkt konsentrert alkalisk skum-vaskemiddel

Et kraftig alkalisk skum-vaskemiddel beregnet for vask av produksjonsutstyr i næringsmiddelindustrien. Produktet brukes også til industrirengjøring og der fastgrodd fett og skitt generelt er et stort problem.

 

PRODUKTBLAD

 

FOAMCLEAN AQUABOOST |  B3968

Alkalisk skum-vaskemiddel med sitronlukt

Et alkalisk skum-vaskemiddel beregnet for vask av produksjonsutstyr i næringsmiddelindustrien. Produktet har også en rekke andre bruksområder innen industri, feks. vask av anleggsmaskiner, verkstedvask, gulvvask, og ellers områder der støv og skitt er et problem. Kan brukes på sjøvannsbestandig aluminium.

 

PRODUKTBLAD

 

METSPRAY AK3805  |  B3805

Sterkt konsentrert flytende produkt til delevaskere

Alkalisk dekarboniserende og rusthemmende rengjøringsmiddel som inneholder kaustiske alkalier og svært effective tensider. Den er lavtskummende og effektiv på mange bruksområder som f.eks. rust, maling, forbrenningsmotorer og oksidert fett og oljer.

 

PRODUKTBLAD

 

METSPRAY AK3828  |  B3828

Delevaskemiddel i pulverform

Svært effektivt og lønnsomt delevaskeprodukt i pulverform. Produktet “står” lenge i maskinen og inneholder også en korrosjonsinhibitor. Produktet er lavtskummende, og har god effekt på karbonisert avsetning, sot, og andre vanskelige avleiringer. Forblandes enkelt i en bøtte før tilsetning i vannfylt maskin.

 

PRODUKTBLAD

 

METCLEAN DX4845 FEPAR  |  C4845

Metall- rengjøringsmiddel

Forsforsyrebasert metall- rengjøringsmiddel med korrosjonsinhibitor. Produktet har avfettende effekt samt at det virker utmerket til rustfjerning, og man kan derfor utføre to prosesser i en operasjon. Produktet egner seg meget godt som rustvask på feks. fiskebåter og for rustfjerning i bad.

 

PRODUKTBLAD

 

METCLEAN DERUST 4  |  C4941

Inhibert saltsyre

Produkt for fjerning av hardtsittende scale og rust på saltsyrebasis. Produktet er inhibert for å redusere påvirkningen på bart metall. Produktet er ideelt for hurtig fjerning av store mengder rust. Produktet kan også med fordel brukes til å fjerne kalk og sement fra betongbiler og utstyr til betongproduksjon.

 

PRODUKTBLAD

 

DECAPANT PRO  |  26642i2

Malingsfjerner

En nyutviklet gelélignende malingsfjerner som er tryggere å bruke enn tradisjonelle malingsfjernere. Fjerner de fleste typer maling fra tre-, metall-, glass- og steinoverflater.

 

PRODUKTBLAD

 

OWASHER  |  19-700091XS/19-700091

Biologiske delevaskere, 60 L / 100 L

En ny og revolusjonerende metode for effektiv rengjøring av mekaniske deler uten løsemidler som er betydelig mer økonomisk, miljøvennlig og tryggere for brukerens helse enn tradisjonelle løsemiddelbaserte delevaskere.

 

PRODUKTBLAD     PRODUKTBLAD

 

ORANET F  |  2536O1

Avfettings væske for biologisk delevasker

Flammesikkert rengjøringsmiddel fritt for løsemidler for Owasher biologiske delevasker. Det vannbaserte produktet inneholder korrosjonsinhibitor og spesielle vaskemidler som løser effektivt opp fett, olje og andre forurensninger fra metalldeler.

 

PRODUKTBLAD

 

ORAZYM  |  2532B7

Mikroorganiske tabletter for biologisk delevasker

Biologisk nedbrytbare mikroorganismer i konsentrat i tablettform for Owasher biologisk delevasker. Tablettene inneholder ikke-patogene mikroorganismer som konverterer forurensende stoffer til CO2 och H2O.

 

PRODUKTBLAD

 

 

ORAPI NORGE NUF

Postbox 1573, 4688 Kristiansand NORGE

Tel. +47 33 36 60 00   |   Fax +47 33 36 60 08

kundeservice[at]orapi.no   |   www.orapi.no   |   Org nr 995 623 021

Copyright 2022 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved