SUPER FOOD OIL ISO 68  |  12-1768

Pharma KP olja speciellt avsedd för användning inom livsmedelsindustrin. Smak-, lukt- och färglös. Kan användas till smörjning av lager, kedjor, glidytor (även plast), gejdrar, convajerbanor, degavskiljare etc.

 

PRODUKTBLAD

 

SUPER AIR ISO 15  |  12-1115

Färglös, lukt- och smakfri pneumatikolja för smörjning av pneumatiska och tryckluftsmaskiner. Ger 100% korrosionsskydd. Kan även användas där risk för kontakt med livsmedel föreligger.

 

PRODUKTBLAD

 

KEDJE/GEJDEROLJA USDA H-1  |  05-980

Livsmedelsanpassad universalolja som är 100 % vattenresistent, lukt- och giftfri för smörjning av kedjor, gejdrar, vajrar, glid- och rullager, kugghjul m m. Oljan har extrem vidhäftning och tål höga tryck.

 

PRODUKTBLAD

 

SUPER SLIDE ISO 150/220 |  12-13150/13220

Pharma KP transparent olja för smörjning av alla typer av glidytor och gejdrar. Utmärkt som smörjmedel till kranar, utskjut, bommar etc. Tål höga tryck och belastningar. Lämnar en mycket kraftig oljefilm med extrem vidhäftning.

 

PRODUKTBLAD

 

BRILLINOX |  4586A4

Rengörare för rostfritt stål

Rengör effektivt rostfria stålytor samt ger ytorna en strålande glans. Lämnar en tunn avvisande hinna som skyddar mot smuts, damm och fingeravtryck. Utmärkt för rengöring av borstat rostfritt stål. INS-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

ORACERT WIPES  |  120-012

Desinfektionsduk

Alkoholfri desinficerande rengöringsduk effektiv mot bakterier, virus, mögelsvamp samt jäst. Tillverkad av luddfritt, hållbart material. Skonsam mot huden och ofarliga vid kontakt med livsmedel.

 

PRODUKTBLAD

 

ERGA LINGETTES SR  |  OH0913

Desinfektionsdukar för livsmedelsindustrin

Fiberdukar impregnerade med ett alkoholbaserat desinfektionsmedel. Innehåller ej kvartära ammoniumföreningar. Dukarna kan användas inom livsmedelsindustrin för rengöring och desinficering av ytor och redskap, särskilt vid tillverkning av mejeriprodukter.

 

PRODUKTBLAD

 

FINGERFÖRBAND  |  110-SOFT-1B/5B

Blått fingerförband anpassat för användning inom livsmedelsindustrin. Snabb, antiseptisk och enkel att använda. Kan användas i kombination med salvor och andra hudvårdsmedel. 1 m / 5 m.

 

PRODUKTBLAD

 

ORANET A  |  2530

Livsmedelsanpassat grovrent

Effektivt allrengöringsmedel som kan användas där det finns risk för kontakt med livsmedel. Biologiskt nedbrytbart, färglöst och luktfritt. Varmt vatten ökar effekten vid avfettning. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

ORASOLV A  |  4568A4

Rengöring för livsmedelsindustrin

Snabbavdunstande cleaner som inte lämnar några restprodukter och som möter industrins krav för tillfällig kontakt med livsmedel. Vattenlöslig, färglös och luktfri. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

REDUCE AL  |  4799A2

Livsmedelsanpassad rostolja

Rostolja som möter kraven för tillfällig kontakt med mat. Den har en snabb genomträngande förmåga och tar sig in, rengör, löser rost och oxidation på ett mycket effektivt sätt. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

ORAPI 298  |  1298F3

Gänglåsning för livsmedelsindustrin

Anaerobisk gänglåsning och tätning med medium styrka som tagits fram för livsmedelsindustrin. Används för att låsa skruvar, bultar och muttrar i alla typer av mekaniska delar. NSF-certified. INS-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

TUBELOCK EXTRA  |  1077F7

Livsmedelsanpassad universal gängtätning

Universal enkomponents anaerobisk gängtätning med snabb härdningstid. Används på alla typer av metallgänger och till både koniska och cylindriska delar upp till 3 tum. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

C2040  |  1355F2

Cyanoakrylatlim för gummi

Snabbhärdande cyanoakrylatlim speciellt framtaget för att limma gummi och svårlimmade plaster. Kan givetvis också användas på andra material. Mycket hög draghållfasthet. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

ORABOND 125  |  1125C6

Högpresterande flexibelt lim, vit

Baserad på högteknologiska hybrid polymerer. För limning, montering och tätning av alla typer av material. Kan appliceras på våta ytor. Mycket motståndskraftig mot olja, fett och lösningsmedel. INS-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

FINE 121  |  4810A4

Smörjoljespray baserad på vit vaselin

Tunn CODEX mineralolja baserad på vit vaselin för smörjning av alla typer av mekaniska delar, även finmekanik. Rengör, penetrerar fort och smörjer omedelbart. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

SILAL  |  4812A4

Livsmedelsanpassad silikonolja

Silikonolja som är framtagen för livsmedelsindustrin. Den ger en ofärgad och luktfri film som är helt vattenbeständig. För smörjning av kedjor, glidskenor, konvejerbanor, glidytor etc. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

ORAFLON AL  |  4707A4/4707A8

Teflonbaserat universalfett

Livsmedelsanpassat högteknologiskt smörjmedel på syntetbas, förstärkt med microniserad PTFE (teflon). Oljan tål extrema tryck och ger en långtidsverkande tunn smörjfilm. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

CT FLON AL  |  4618A4/3618C4

Teflonbaserat smörjfett för livsmedelsindustrin

Högpresterande livsmedelsanpassat smörjfett med Teflon som kan användas både för finmekanisk och krävande smörjning. Skyddar mot oxidation, korrosion och reducerar slitage. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

CT 609  |  4609A4/4609A8/3609C4

Smörjfett för livsmedelsindustrin

Ett högteknologiskt smörjfett som kan komma i tillfällig kontakt med mat. Kan användas på finmekaniska delar, drev, vevstakar, glidytor, gjutformar etc. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

SITEF  |  3620

Teflonbaserat silikonfett - USDA H2

Ett fett baserat på en silikonolja med teflon. 100%-igt vattenfast, tål alla typer av syror och baser och har ett brett temperaturområde, både vad gäller höga som låga temperaturer. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

SI ROBINET  |  3651

Livsmedelsanpassat silikonfett

Smörjer och ger en optimal glidförmåga, tätar och rostskyddar. Vattenbeständigt och mycket motståndskraftigt mot lösningsmedel och kemikalier. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

NANOLUBRICANT 2030  |  32030B7

Livsmedelsanpassad PTFE-monteringspasta

Högpresterande ren, vit antikärvpasta/fett med den unika nanoteknologin för montering, sammansättning och smörjning av delar som lätt skall kunna demonteras. Står emot höga temperaturer. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

NANOLUBRICANT 2035  |  32035C4S

Livsmedelsanpassat vitt EP-fett

Multipurpose högpresterande fett med EP-tillsats för att klara höga tryck och belastningar. Mycket god vidhäftning och 100 % resistent mot vatten och ånga. Minskar slitage markant och minimerar energiförbrukning, ljudnivå och friktion. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

NANOLUBRICANT 2040  |  42040A4

Livsmedelsanpassad vit monteringspasta

Vit smörjande anti-seize pasta för montering, sammansättning och skydd av mekansika delar. Mycket god vidhäftning på metallytor, utomordentlig vattenresisitens och tål riktigt låga temperaturer. INS-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

 

ORAPI NORDIC AB

Vaksala-Eke, Hus C, 755 94 Uppsala SVERIGE

Tel. +46 (0)18 50 60 10   |   Fax +46 (0)18 50 09 10

info[at]orapi.se   |   www.orapi.se   |   VAT Nr. SE 516403-253301

Copyright 2022 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved

 

Följ oss