HYDRAUBLOCK  |  1326F3/1326F5

Gängtätning för små gängor

Medium stark anaerobisk gängtätning för bultar, pluggar och rör med en diameter på upp till 3/4". Utmärkt för små samt sällan öppnade kopplingar till bl.a. hydraulik och pneumatik.

 

PRODUKTBLAD

 

JOINT BLEU  |  1102C3/1102T3

Flytande packning, universal

Blå ättiksbaserad silikon som kan ersätta skadade packningar och tätningar i byggnader, maskindelar, dörrar, lock etc. Kan appliceras på alla typer av material.

 

PRODUKTBLAD

 

JOINT LIQUIDE  |  1331T2

Teflonbaserad anaerobisk tätning

Enkomponents flytande tätning/packning baserad på teflon. Används för olika typer av anslutningar och gängor till bl.a. hydraulik, pneumatik etc.

 

PRODUKTBLAD

 

LUBRISEAL RTV 100 |  1100C3

Livsmedelsgodkänt silikonlim och tätningsmedel

Mycket flexibelt transparent silikonlim och tätningsmedel som komma i tillfällig kontakt med livsmedel. Kan appliceras på alla typer av material. Produkten är UV-beständig och vibrationstålig. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

LUBRISEAL RTV 103  |  1103C3/1103T3

Röd RTV silikon för höga temperaturer

Röd ättiksbaserad silikon som används för tätning och flexibel sammansättning av alla typer av material till maskindelar, motordelar, ugnar etc. Tål upp till 310°C.

 

PRODUKTBLAD

 

LUBRISEAL RTV 104  |  1104A7

Svart RTV silikon för tätning och sammansättning

Svart ättiksbaserad silikon som används för tätning och flexibel sammansättning av alla typer av material. Produkten är mycket flexibel och står emot vibrationer. Töjbarhet 600 %.

 

PRODUKTBLAD

 

LUBRISEAL RTV 110 |  1110C3

Ättiksfri, transparent RTV silikon

Luktfri silikontätning för fastigheter. Kan användas vid montering, fastsättning och tätning. Mycket elastisk och vibrationstålig. Den innehåller även antimögelmedel och är UV-beständig.

 

PRODUKTBLAD

 

ORABOND 2K  |  1129C6

Snabbhärdande flexibelt tvåkomponentslim

Tvåkomponentslim och tätningsmedel för alla typer av material. Baserad på den nya generationens hybrid polymerer. Produkten är luktfri och har en högre draghållfasthet, böjhållfasthet samt skjuvhållfasthet än silikoner och polyuretaner.

 

PRODUKTBLAD

 

ORABOND 125  |  1125C6

Högpresterande flexibelt lim, vit

Baserad på högteknologiska hybrid polymerer. För limning, montering och tätning av alla typer av material. Kan appliceras på våta ytor. Mycket motståndskraftig mot olja, fett och lösningsmedel. INS-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

ORABOND 126  |  1126C6

Högpresterande flexibelt lim, svart

Baserad på högteknologiska hybrid polymerer. För limning, montering och tätning av alla typer av material. Kan appliceras på våta ytor. Mycket motståndskraftig mot olja, fett och lösningsmedel.

 

PRODUKTBLAD

 

ORABOND CRISTAL  |  1128C6

Högpresterande flexibelt lim, transparent

Baserad på högteknologiska hybrid polymerer. För limning, montering och tätning av alla typer av material. Kan appliceras på våta ytor. Mycket motståndskraftig mot olja, fett och lösningsmedel.

 

PRODUKTBLAD

 

OXYSEAL  |  1051T3

Fläns- och gängtätning för syrgasutrustning

Oorganisk härdande pasta som tätar och låser flänsar och gängade fogar. Speciellt utvecklad för att tåla kontakt med flytande och gasformigt syre samt höga temperaturer. Mycket långvarig tätning.

 

PRODUKTBLAD

 

PTFE TAPE  |  170-101110

Teflongängtejp

Högklassig gängtejp tillverkad av 100 %-ig PTFE för tätning av alla metall- och plastgängor. Resistent mot kemikalier, oljor samt gaser. Varken hårdnar eller föråldras; kan användas om igen.

 

PRODUKTBLAD

 

RTV SILICONE GREY  |  RTV-G

Grå silikontätning, ättiksyrafri, i Power Can

Olje- och kemikaliebeständig, ättiksfri silikontätning som ersätter kork-, papper-, filt-, gummi- och övriga tätningar. Orsakar ingen korrosion, lämplig för katalysatorer. Temperaturområde -63°C...+343°C.

 

PRODUKTBLAD

 

TUBELOCK EXTRA  |  1077F7

Livsmedelsanpassad universal gängtätning

Universal enkomponents anaerobisk gängtätning med snabb härdningstid. Används på alla typer av metallgängor och till både koniska och cylindriska delar upp till 3 tum. NSF-certified.

 

PRODUKTBLAD

 

 

 

ORAPI NORDIC AB

Stenrösvägen 10, 01260 Vanda FINLAND

Tel. +46 (0)18 50 60 10  |  info[at]orapi.se  |  www.orapi.se

VAT Nr. SE 516403-253301

 

Copyright 2023 Orapi Nordic Oy Ab - All rights reserved

 

Följ oss